Food & yoga retreat in Spanje

Geef je gezondheid een boost en kom terug in verbinding met jezelf. In de 6-daagse retreat Connect body and soul, begeleiden wij jou in de reis naar en in jezelf.

De retreat vindt plaats in een verborgen pareltje, Casa Mira, gelegen tussen de bergen en omringt door een oase van rust; natuur, finca’s en een adembenemend uitzicht. Vanaf het overdekt terras genieten we van een vergezicht over de Middellandse zee, de Olta’s en het Bernia gebergte. Casa Mira biedt rust, comfort en een warme deken als geborgenheid. Gun jezelf tijd om op te laden op deze prachtige plek in Benissa, Costa Blanca Noord.

Mijn grootste passies zijn koken, gezonde voeding en yoga. Ik wil graag mijn kennis en enthousiasme hierover met jullie delen en jullie verwennen met lekkere en gezonde gerechtjes. Ik laat mensen voelen en ervaren wat gezonde voeding en yoga met je lichaam en geest doet. Mijn gelukkigste plekjes op aarde zijn dan ook
mijn keuken en mijn yoga mat.

Samen met Kelly Jacobs heet ik je graag van harte welkom in Casa Mira. Lees alles over ons aanbod in de flyer die je hieronder kunt downloaden.

Download hier alle info over onze ‘Food & yoga retreats’ >>

Vragen of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Liefs Wendy & Kelly