Hoe ik jou kan helpen

Ik coach natuurlijk

Wil je bewuster gaan leven, gezondere keuzes maken of graag afslanken, maar je hebt het Zoveelste dieet alweer geprobeerd met o resultaat, zoek je balans in je huidig voedingspatroon maar je weet gewoon niet hoe en op welke manier.
 
Ik wil je hier graag mee helpen en je begeleiden, zodat je beter in je vel zit en meer energie hebt.
Ik leer je gezondere keuzes te maken, de juiste combinatie en het allerbelangrijkste de juiste porties. Ik kijk niet enkel naar voeding maar neem je levensstijl onder de loep en ik probeer samen met jou inzicht te krijgen in je gedrag en je huidig voedingspatroon.

Bij Gezond en bewust leven, zijn drie dingen heel belangrijk:

 • De juiste voeding
 • Voldoende beweging
 • Je geestelijke gemoedstoestand
Ben jij klaar voor verandering in je voedingsgewoonten? Wil jij je fitter en energieker voelen, afslanken en gewoon alles blijven eten?

Ben je klaar om echt te veranderen?

Kun je je 100 % openstellen en ben je eerlijk naar mij? Want dan alleen kan ik je helpen om je huidig voedingspatroon te veranderen naar een gezond voedingspatroon, waarbij je alles mag eten.

Ik leer je gezonde Keuzes te maken en leer je de juiste porties aan. Ik werk een persoonlijk plan voor je uit, wat jou leidraad tijdens dit proces zal zijn. Ik werk vanuit een zoveel mogelijke natuurlijke kijk. Ik gebruik zoveel mogelijke verse ingrediënten, biologisch wanneer mogelijk. Ja er is ook ruimte voor lekkers want dan alleen houd je een gezonde leefstijl vol.

We gaan voor een langdurig en blijvend resultaat.
Je gaat afvallen op een normaal tempo, dit zal hooguit met een halve kilo per week gaan en dat is gezond. Dit is zijn de grammen die er dan ook daadwerkelijk van af zijn en ook eraf blijven. Naarmate het proces vordert, zul je merken dat je door gezonde voeding en beweging meer energie krijgt. Daarnaast zul je zien dat je veel minder behoefte zult hebben aan de ongezonde producten.
 
Verdere diepgang zal ik uitleggen in onze persoonlijke gesprekken en in o.a een workshop. Gedragsverandering vindt niet plaats in 1 week, maar daar gaat wat tijd overheen ( kan maanden duren soms jaren). Gedragsverandering gaat ook gepaard met vallen en opstaan. Wanneer het weer wat minder gaat ben ik er voor je om je op te vangen en weer een duwtje te geven in de goede richting.

Wat mijn cliënten vinden...

5/5
Eva

Voor een zachte, maar eerlijke coach ben je bij Wendy coacht & kookt natuurlijk zeker op het juiste adres.

Ik ben dit avontuur begonnen omdat ik een veel te hoge cholesterol heb die, ondank genetisch bepaald, hoogstwaarschijnlijk ook een oorsprong in mijn eetgewoontes heeft. Na een eerste intake gesprek, heeft Wendy een uitgebreid plan opgesteld voor mij waarin alles qua voedingswaarden en juiste voeding uitbundig wordt uitgelegd. Dit plan is volledig naar mijn lichaam en haar noden opgesteld.

Daarna heeft Wendy mij dagelijks opgevolgd via een dagboek dat ik zelf moest invullen: ontbijt, lunch, diner met tijdstip, 10-uurtjes, 4-uurtjes, beweging, hoeveelheid water en het gevoel van de dag. Dit dagboek heeft mij enorm hard geholpen in het inzien wat mijn eetgewoontes nu werkelijk zijn en hoe ze dicht samenhangen met mijn emoties.

Elke dag kreeg ik feedback van Wendy waarin ze heel eerlijk was over wat ik al goed deed en wat ik kon verbeteren. Als het eens fout ging bij het eten, verweet Wendy me niks en was ze bereidt om me te helpen door suggesties te geven of door mij gerust te stellen met het feit dat “eens een keertje lekker eten” ook mag.

Mijn avontuur is zeker nog niet voorbij en ik heb nog een serieuze weg te gaan, maar ik weet dat ik met een simpel berichtje altijd op Wendy’s steun kan rekenen.

5/5
Kathleen

Wendy luistert naar mijn persoonlijke levensstijl en gaat van hieruit oplossingen zoeken om me gezonder te laten eten.

Het is mooi mee genomen dat hierdoor mijn gewicht (weliswaar langzaam) vermindert.

Thanks voor de tips Wendy.

5/5
Bibi

Nooit gedacht af te kunnen vallen door meer te eten. Nadat ik jou verteld had dat ik graag af wilde vallen maar dat dit na al vele diëten te hebben geprobeerd maar niet wilde lukken, gaf jij mij tips, voedingsadviezen en een weekmenu.

Het klonk allemaal heel logisch maar ik stond er sceptisch tegenover want ik dacht: “hoe kan ik nu afvallen als ik zoveel moet eten?”
Dan toch maar begonnen… boodschappen gedaan en een eetdagboek bij gaan houden. Na 2 ongeveer 2 weken had ik de moed alweer bijna opgegeven omdat ik bij kwam, maar jij zei: “hou vol… je lichaam moet wennen aan je nieuwe eetpatroon.” En inderdaad in de week erop begon ik af te vallen en binnen 3 weken was ik 4,8 kg kwijt. Super blij!

Dus het bestaat… goed eten en toch afvallen.Met het aanpassen van je eetpatroon en met de hulp van Wendy kookt Natuurlijk!

Bedankt!
X Bibi

Starterspakketten & tarieven

Ben jij klaar voor verandering van je voedingsgewoonten om je fitter en energieker te voelen, af te slanken en gewoon alles te blijven eten? Kijk dan eens naar onderstaande starterspakketten. Ik heb ze voor je samengesteld om op een praktische en doeltreffende manier samen aan de slag te kunnen gaan.

 

1 Maand coaching

 • Intakegesprek* van ½ uur in mijn praktijk. Een persoonlijke kennismaking vind ik zeer belangrijk.
 • Je krijgt die dag de inschrijving met vragenlijst mee om in te vullen of ik stuur je deze per mail.
 • Wanneer je besluit er echt voor te gaan neem ik een persoonlijke anamnese af inclusief wegen en opmeten van het lichaam.
 • Aan de hand van de vragenlijst en anamnese stel ik een persoonlijk plan voor je op.
 • Het persoonlijk plan, is een plan gemaakt op jouw lichaam, jouw dagelijkse behoeften. Het bevat een gezond dagschema, wat je zelf heel makkelijk kan invullen. Ik leer je hoe!
 • Wekelijks Whatsapp / online coaching, op maandag, dinsdag en donderdag,. wanneer je tegen moeilijke momenten aanloopt, voor alles wat je kwijt wilt of wat je wilt weten
 • Eet dagboek helpt bij bewustwording
 • Leuke gezonde recepten
 • Tips en weetjes
 • Na een maand een persoonlijk evaluatie gesprek!
De kosten voor een maand coaching bedragen €150

3 Maanden coaching

 • Intakegesprek* van ½ uur in mijn praktijk. Een persoonlijke kennismaking en anamnese.
 • Je krijgt die dag de inschrijving met vragenlijst mee om in te vullen.
 • Wanneer je besluit er echt voor te gaan neem ik een persoonlijke anamnese af inclusief wegen en opmeten van het lichaam.
 • Aan de hand van de vragenlijst en anamnese stel ik een persoonlijk plan voor je op.
 • 1 workshop (naar keuze). Bijvoorbeeld het aanleren van juiste gewoontes en het creëren van een andere mindset tijdens boodschappen doen en leren koken, etiket lezen, basis eenvoudige gezonde gerechten bereiden.
 • Wekelijks Whatsapp begeleiding op maandag, dinsdag of donderdag wanneer je tegen moeilijke momenten aanloopt, voor alles wat je kwijt wilt of wat je wilt weten.
 • Eet dagboek
 • Leuke gezonde recepten
 • Tips en weetjes
 • Na een maand een persoonlijk evaluatie gesprek!
Totale kosten voor 3 Maanden coaching traject bedragen €325

Overige tarieven

1 maand verlenging online coaching €50
Consult van 1 uur €35
Intakegesprek* 1/2 uur €17,50

* de kosten voor een intakegesprek worden verrekend als je een coaching traject gaat volgen.

Workshops met verschillende thema’s – prijs afhankelijk van de workshop.
Houd de website, Instagram en Facebook in de gaten voor nieuws over mijn workshops